vrijdag 8 mei 2009

Ideale kadootjes voor Moederdag

Op zondag 10 mei is het weer moederdag (behalve in een héél klein deel van België waar ze dit persé op een andere dag willen/moeten vieren). Moederdag is natuurlijk een commercieel feest, maar toch is het ook een ideale manier om je mama te bedanken voor alles wat ze ooit voor jou gedaan heeft: je op de wereld zetten, om maar iets te zeggen. Je op te voeden, eten, kleden, en nog zo veel meer. Speciaal voor alle mama's kan je dan een leuk geschenkje geven. Maar koop zeker de volgende geschenken NIET:

1. Jane Fonda's Work-Out DVD

Koop nooit een boek of DVD over afvallen, diëten, work-outs en dergelijke. Het geeft je moeder het idee dat je niet tevreden bent met haar lichaam. Geef haar liever een DVD met haar favoriete film zodat jullie die samen kunnen bekijken. Of betaal een babysitter om op de kinderen te passen en ga met haar naar de bioscoop om een film te zien met haar favoriete acteur.

2. Een fitness abonnement

Luister je niet goed? Geef geen enkel cadeau voor moederdag dat ook maar iets met haar lichaamsgewicht te maken heeft. Als je echt wil dat ze zichzelf wat beter verzorgt, geef haar dan een dag wellness in een sauna of dergelijk.

3. Een nieuwe keukenhanddoek, schort, wasmachine of bezem

Denk je echt dat je moeder eraan herinnerd wil worden hoeveel tijd ze spendeert aan het schoonmaken van het huis? Nee, stuur haar naar de kapper terwijl JIJ voor een keertje de afwas doet of het eten kookt

4. Een Snuggie

Ken je dat, een Snuggie? Zo'n half deken met gaten in waar je je armen kan doorsturen. Dit is een flauw en kitscherig cadeau. Zoek liever een mooi deken dat je ook op een picnic kan gebruiken

5. Kleren in de verkeerde grootte

Niet alleen moet je een goede smaak hebben, maar je moet ook nog weten welke maten je mama heeft. Kijk dus eerst goed naar de maten op de etiketten van haar kleren en zorg dat je naar dezelfde winkel gaat!

6. Niets

Dit is speciaal voor de papa's onder ons. Ik weet het, je vrouw is niet je mama (ze voedt alleen jouw schitterende kinderen op) maar dat is geen excuus om haar niet te bedanken op deze mooie dag. Toon haar hoezeer je haar waardeert.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten