vrijdag 15 mei 2009

Hoe de besmettingsrisico's van de Mexicaanse Griep beperken

Persbericht - 14 mei 2009

ISS beperkt de besmettingsrisico's van de Mexicaanse griep

Op woensdag 13 mei werd een eerste geval van de A/H1N1-griep vastgesteld in België. Hoewel het aantal besmettingen wereldwijd afneemt, heeft ISS een preventieplan opgesteld, mocht dit virus ook in ons land opduiken.

***

Sinds meer dan een eeuw is ISS actief op het vlak van facility services. Vandaag is ISS marktleider in de schoonmaaksector, dankzij een gevarieerd dienstenaanbod: gespecialiseerde schoonmaakprogramma's, diensten in verband met sanitaire voorzieningen, voedselhygiëne, ruiten wassen, dagelijkse schoonmaak van kantoren en industriële schoonmaak. ISS beschikt ook al meer dan 15 jaar over een dienst “Hygiene & Expertise”, gespecialiseerd in de beheersing van de besmetting en de luchtkwaliteit. De specialisten van deze afdeling werken in bedrijven, industrieën en ziekenhuizen waar zij, onder meer, instaan voor de schoonmaak en ontsmetting van luchtkokers en aircoleidingen.

“Sinds dit virus is opgedoken, hebben enkele bedrijven ons om advies gevraagd. Ze willen hun medewerkers preventief beschermen, mocht dit virus ook in België opduiken. De groep ISS heeft uiteraard preventiemaatregelen uitgewerkt om de verspreiding van het virus te beperken. ISS heeft een preventieteam samengesteld in elk van de 50 landen waar de groep aanwezig is. Wij hebben ook de raad opgevolgd van onze gespecialiseerde preventiepartners. Voor tal van klanten hebben wij al een audit uitgevoerd in hun gebouwen en op basis van de analyseresultaten hebben we diverse aanbevelingen gedaan”, zegt Olivier Fenaux, General Manager Facility Services South (FSN).

Voor meer informatie over onze voorzorgsmaatregelen kunt u terecht op een centraal nummer:

Vlaanderen: 03 210 97 73
Brussel en Wallonië: 081 44 88 10
Luxemburg: 00 352 42 46 20 1

Over ISS België/Luxemburg

ISS, de grootste verlener van facility services in België en Luxemburg, maakt deel uit van de groep ISS A/S. ISS Facility Services biedt geïntegreerde oplossingen aan in 4 activiteitsdomeinen: Property Services - Office Support - Cleaning - Catering. Met 12.500 medewerkers is ISS een van de grootste werkgevers. In 2008 heeft ISS Belux een omzet van 415 miljoen euro behaald.

Over de Groep ISS

De Groep ISS is actief in meer dan 50 landen in Europa, Azië, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en de Pacific-zone. In 2008 werd een omzet van bijna 9,2 miljard euro behaald en wereldwijd stelt de Groep ISS meer dan 500.000 personeelsleden tewerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten